RÓLUNK

12 ÓRÁS

KISZÁLLÍTÁS

+ 1 500 000

eladott raklap évente

+ 20 HELYEN

ORSZÁGOSAN

A Pallet Solution Kft. az elmúlt 20 év alatt a folyamatos fejlődésnek köszönhetően Magyarország piacvezető raklap és gitterbox kereskedője lett. Családi cégként nagy hangsúlyt fektetünk a vevőkkel való kapcsolattartásra és vevői igények kiszolgálására.

A hazai piacon egyedüli cégként vállaljuk a vevőink raklap és gitterbox kiszolgálását Közép- és Nyugat-Európában, köszönhetően a nemzetközi partnerhálózatunknak és egyedi termékeinknek. Tekintse meg termék és szolgáltatás portfóliónkat, mely a műanyag tároló eszközöktől a gitterbox bérlésen keresztül az új EUR raklapokig egy ipari, vagy logisztikai cég teljeskörű göngyöleg igényét lefedi.

Használja ki az egyedi vissz-lízing konstrukciónkat, amennyiben már rendelkezik nagyobb göngyöleg készlettel és ezt szeretné optimalizálni, ezt megvásároljuk és azonnal bérbe adjuk Önnek.

Egyedi és standard méretű raklapok gyártását vállaljuk, emellett egyedi csomagolási megoldásokat is kínálunk, amennyiben az áru szállítása ezt megköveteli. Az elmúlt években a vevői igényekre reagálva a termék portfóliónkat műanyag termékekkel bővítettük, műanyag ládákkal, raklapokkal és tálcákkal. Tekintse meg a széles választékunkat és kérjen ajánlatot.

REFERENCIÁK

kérjen tőlünk árajánlatot!

Vegye fel velünk kapcsolatot és kérjen ajánlatot!