Ellátási Biztonság

Ellátási Biztonság

Központba kell helyezni az ellátás biztonságát a termékek beszerzésénél! A cél a kockázat csökkentése, valamint az ellátás rövid vagy hosszű távú megoldása. Fontos eszközei az ellátási biztonságnak a piaci kockázat elemzése, szállítói kör bővítése, biztonsági készlet létrehozása és fenntartásának biztosítása, az igények előrejelezhetőségének biztosítása.

Nemzetközi partnerhálozat

Cégünk több multinacionális vállalat beszállítója és kiterjedt nemzetközi partnerhálózattal rendelkezik. Megbízható nemzetközi logisztikai megoldásokat kínálunk ügyfeleineknek. Rugalmasak vagyunk bármi olyan problémát megoldani melyek felmerülhetnek az ellátó láncban.

Komplex logisztika

Termelő és szolgáltató cégek életében a raklapmenedzselés összetett logisztikát igényel, aminek az elhanyagolása, a nem megfelelő új és használt műanyag és fa raklapok használata, a nem megfelelő raklapbeszállító kiválasztása, a költségek radikális növekedését vonhatja maga után. Hosszútávon akár a vevők elvesztését is jelentheti, ami a raklap és a rajta lévő áru árarányához képest jelentős érvágás minden cég életében.

Amennyiben EUR/EPAL raklapon exportálja termékeit és problémát jelent a raklapok begyűjtése és visszaszállítása, vegye fel velünk a kapcsolatot. A Pallet Solution Kft. egy nemzetközi raklap hálózat tagjaként az egész Európai Unió területén vállalja a komplett raklap logisztikát, raklapok visszagyűjtését, cseréjét és értékesítését.

15 év tapasztalat

Cégünk 15 éve foglalkozik a műanyag és fa raklapok kereskedelmével. Budapest és Pest megyei raktárakkal és vidéki gyártóbázissal rendelkezünk, emellett a széleskörű partnerhálózatunknak köszönhetően bel- és külföldön vállaljuk cégek teljes körű raklap logisztikai kiszolgálását. Évente mintegy 700 ezer raklapot forgalmazunk, ebből 400 ezer saját gyártásban és 300 ezer raklap importból kerül forgalomba. A FMCG-szektorbeli partnereink a tavalyi évben 300 ezer raklapot vásároltak. Ez a szám az év végéig várhatóan 10-15 százalékkal fog növekedni.

Hivatalos EPAL Javítóengedély

A Pallet Solution kft. EPAL javítói engedéllyel rendelkezők nemzetközi egyesülete tagja.

Vélemény, hozzászólás?